Final Exam Oh! Final Exam













kempen jujur pada ilmu dah dilancarkan sejak setahun yg lepas kat sini. Harap2 xde la yang meniru cam gambar-gambar kat atas tu..pelajar perempuan x dibenar bawa handbag yang besar2 bawak kat meja(letak kat tempat yang disediakan kat belakang n pengawas jaga) dah sebab nanti markah diorg tinggi..loh..tu pasal pelajar perempuan lagi tinggi markah diorg (dulu la sebelum perlaksanaan peraturan n)..bleh buat satu entry ni pasal kaitan handbag besar dengan pointer CGPA tinggi..ha.ha..patut la ramai perempuan dapat anugerah dekan,..rupanya atas bantuan handbag besar...lelaki nk bawak ape erk??kitaorg xleh bwak beg. nak cilok kat mana note..got any idea??

p/s:nak studi utk final, cukuplah dulu update2 ni..nak tulis panjang2 kan membazir masa.lusa ada satu lagi paper, tadi paper psikologi susah gile2..tapi lec aku cakap, susah apenye, orang yang naik ke bulan cipta roket apollo tu boleh buat, xkan benda senang camni xleh buat..(betul jugek) :-)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

FarEast Roslan 2010. Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.