Hidup Aku bergelar Mahasiswa selama 4 semester




Malam n aku nak update banyak2 artikel pasal nak rasa feel perpisahan tu..aku nak cerita la sikti sebanyak tentang benda yang aku akan rindu sepanjang ketiadaan aku selama 1 semester kt kampus sebab sem depan aku diwajibkan untuk berpraktikal. Benda pertama yang aku akan rindu adalah kengkawan yg selama ni bnyk membantu aku dalam mjayakan sume assignment group smpai dpt markah tinggi.Terima kasih kawan. Tu aku xkan lupakan...aku jugk rindu dkt kwan2 aku yg bakal menggengam ijazah hujung tahun n..hilang la beberapa kwan yg selalu dtg menyibuk kt bilik aku n...betul la..kata org kawan dtg dan pergi..tapi bagi aku..walaupun kwan tu dh pergi sebab dh habis belajar sume..tu networking kita utk msuk alam bkerja nanti..mana tau dia dpt jwatan tinggi dlm syarikat...bleh tolong masa apply mintak kerja.kan2..kenangan manis bersama2 sewaktu berbuka puasa sama2 semester lepas..buat aku rasa berat utk mnggalkn kolej kdiaman aku..mcm2 kenangan tercipta kt sini...dari semester pertama aku mjejakkan kaki..lagi satu aku berat hati nk mgglkn bilik aku n..sebab ada nilai sentimental..bagi aku bilik n la tmpat berkumpul dgn kwan2...gelak tawa dh mcm sebati dgn bilik n..bila cuti semester..semua tu bagi aku tetap ada, masih berlegar2 dlm benak fikiran dn atsmosfera bilik aku...kat bilik n jgk aku mgenal rmai kwan...saya suka bilik saya...mcm iklan kat bwah n..





aku xtau kenapa.......kenapa!!!!!!..mungkin sebab hati aku dh jatuh cinta dgn tmpat n...dulu aku sgt anti dgn khidupan berasrama sebab?sebab ape??xde privacy..kena share everything..tpi aku rasa dlm hidup kena ada pkongsian...rasa lebih indah..lebih bermakna hdup n..aku harap persahabatab aku dgn mereka semua akan kekal selamanya..bak lagu spider-kekal..





aku akan kembali ke kehidupan asal seorang pelajar bila semester yg last nanti....aku harap sgt aku akan dpt kwan baru bila praktikal nanti...berkawan biar seribu...musuh biar dia sorg2..ha.ha

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

FarEast Roslan 2010. Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.