Mata Panda



Comel betul la panda ni.nak bela la sekor.Aku xleh tgok benda comel2 n,rasa nak gigit je.
Final exam makin sampai ke penghujungnya,tirai semester baharu akan dimulakan tak lama lagi..skemanye ayat. Biasa dekat2 hujung final exam,ramai la yang ada bengkak2(eyebag) kat mata. Aku tengok macam panda dah sekor2.Ha.ha. Tak kurang jugak yang bungkus-bungkus nak balik kampung, kurang asam betoi, orang lain nak pergi exam, nampak dia bawak beg besar balik kampung menuju puduraya,Terminal bersepadu selatan atau hentian duta. Ceh!, tu mesti kes final exam habis awal. Aku kadang-kadang pelik jugak ngan kursus aku n.suke sangat habis paling awal final exam. X adil betul la. Kesia pulak yang abis lewat n, makan hati tengok orang lain, berpusu-pusu nak balik, hilang semangat nak jawab final. Ha.hA.


Alamak, teringat pulak pasal tiket bas nak balik, biasa aku beli on the spot je, basa banyak x payah risau, lagipun destinasi aku tak ramai punye yang nak balik. Jadi bas sentiasa ada, biasa aku naik kat Titiwangsa(pekeliling), hentian Putra skang puduraya dah ok.Jadi aku nak pergi puduraya la, nak tgok camne la keadaanye lepas ubahsuai selesai. 



contoh tiket sape la aku xtau, pinjam kat pakcik google. Mungkin aku akan menuju ke puduraya sabtu@Ahad ini, final exam habis 5/5/2011. Jadi aku kena kemas2 brg bilik,lepas tu baru balik. Cuti sem pulak kali ni lama gile, 4 bulan.Tapi aku x kisah sangat sebab sem depan dah nak praktikal jadi aku cuma bercuti 2bulan dari skang. Lepas tu masuk balik lagi satu sem untuk buat final project. Harap-harap sume berjalan dengan lancar, aku pn xtau nak cakap ape, harap2 tempat aku berpraktikal tu, penyelia x kerek sangat nak bagi markah.

ok la dulu, malas nak cakap banyak. dah petang n.Nanti malam update lagi entry pasal yang kontroversi sikit.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Mata Panda

  1. gtew. aku habis 8hb k. :P temankan aku!!! haha

    ReplyDelete
  2. sama la, aku pun..he.he..sama2 la kita makan hati tgok org lain balik dulu..

    ReplyDelete

FarEast Roslan 2010. Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.